Knowledge stands above

Vi har ett fantastiskt gott samarbete mellan våra företag

Leif Torén, Shilo:

− IKV Tools tillverkar progressiva pressverktyg åt oss, komplicerade verktyg som stegvis formar en komplett plåtdetalj med stor precision. De är specialister på att tillverka verktyg medan vi är proffs på tillverkningsprocessen, tillsammans kan vi ta fram det bästa hos varandra. Det goda samarbetet från offertfasen i verktygsupphandlingen ända till installationen av verktyget kortar ledtiden och minskar kostnader för ändringar eller justeringar av verktygen. Våra processer fungerar därmed på ett bra sätt och vi kan så långt det är möjligt tillverka felfria detaljer enligt våra kunders önskemål.

Närheten mellan företagen gör att våra tekniker kan gå över till IKV och på plats reda ut eventuella frågetecken under konstruktion och tillverkning av verktygen. Personal från IKV kan på samma sätt vara på plats när vi provkör deras verktyg och se vilka problem som kanske uppstår och de justeringar som behöver göras. Har vi några problem löser vi dem alltid tillsammans för att komma vidare. De är mycket flexibla och snabba och vi är
båda väldigt lösningsorienterade. Det jag gillar med IKV är deras framåtanda, hur de ständigt investerar i ny teknik och nya maskiner. Jag är också imponerad av hur Clas och Jörgen leder sin organisation och satsar på personalen. Allt sammantaget gör att vi är väldigt nöjda.”

Tillbaka

Lars Almblad, IKEA:

"Deras skicklighet och flexibilitet imponerar"

- IKV har lång erfarenhet, ett djupt kunnande och en maskinpark som ligger i framkant...

Läs mer...

Leif Torén, Shilo:

Vi har ett fantastiskt gott samarbete mellan våra företag

− Det jag gillar med IKV är deras framåtanda, hur de ständigt investerar i ny teknik och nya maskiner...

Läs mer...

Örjan Larsson, Gnotec:

“Quickline-servicen är riktigt bra”

− Det är aldrig några bekymmer och det är väl det allra bästa. har vi ett knepigt jobb ser de aldrig det som ett hinder.

Läs mer...

Ibrahim Sivic, projektledare på Beslag & metall:

“Jag är helt enkelt jättenöjd”

− Jag är nöjd på alla fronter alltifrån offerter och kvalitet till support, ofta är det snabba ryck men de ställer alltid upp och svarar på alla frågor...

Läs mer...