Knowledge stands above

“Jag är helt enkelt jättenöjd”

Ibrahim Sivic, projektledare på Beslag & metall:

− Vi har haft IKV Tools som leverantör i flera år, men de senaste två åren har vi haft tätare kontakt. Vi levererar detaljer till Volvo som tillverkas i verktyg från IKV. Det ställs tuffa krav från fordonsindustrin och det ger ju återverkan även hos våra leverantörer, men jag har inget att klaga på, de uppfyller alla våra krav och standarder. Jag är nöjd på alla fronter; alltifrån offerter och kvalitet till support, ofta är det snabba ryck men de ställer alltid upp och svarar på alla frågor via telefon. Än så länge har vi inte råkat ut för några större reparationer, men vid mindre skavanker kommer de hit direkt och uppfyller alla våra önskemål. Jag vill ge en extra eloge till projektledaren Torbjörn. Honom har jag mest kontakt med och han besitter alla kunskaper och ställer alltid upp. Samma sak gäller Jörgen och Clas. Jag är helt enkelt jättenöjd!

Tillbaka

Lars Almblad, IKEA:

"Deras skicklighet och flexibilitet imponerar"

- IKV har lång erfarenhet, ett djupt kunnande och en maskinpark som ligger i framkant...

Läs mer...

Leif Torén, Shilo:

Vi har ett fantastiskt gott samarbete mellan våra företag

− Det jag gillar med IKV är deras framåtanda, hur de ständigt investerar i ny teknik och nya maskiner...

Läs mer...

Örjan Larsson, Gnotec:

“Quickline-servicen är riktigt bra”

− Det är aldrig några bekymmer och det är väl det allra bästa. har vi ett knepigt jobb ser de aldrig det som ett hinder.

Läs mer...

Ibrahim Sivic, projektledare på Beslag & metall:

“Jag är helt enkelt jättenöjd”

− Jag är nöjd på alla fronter alltifrån offerter och kvalitet till support, ofta är det snabba ryck men de ställer alltid upp och svarar på alla frågor...

Läs mer...