Knowledge stands above

IKV Tools AB - ett modernt verktygsföretag med ambitioner

IKV Tools AB grundades 1982 i Småländska Forsheda och är en komplett leverantör av verktyg och konstruktionstjänster inom verkstadsindustrin.

IKV Tools har under de senaste åren målmedvetet arbetat med en modernisering och effektivisering för att uppnå kvalitet och nöjda kunder. Företaget har vunnit nya marknadsandelar och går nu in i ”fas två” med sitt IKV- koncept mot en större och bredare marknad, där kundens krav alltid ställs i centrum.

Framgången ligger i en ökad produktionseffektivitet med hjälp av medarbetarnas självstyrande grupporganisering och högt ställda krav på planering, samarbetsförmåga, effektivitet och snabba, korta kommunikationsvägar mellan produktionsgrupperna.

Framgången vilar också mot det välplanerade helhetstänket med inarbetade samarbetsparter som täcker in hela produktionslinjen. IKV Tools har därför full kontroll på hela tillverkningsprocessen av ditt verktyg och kan enklare hålla uppsatta deadlines.

IKV Tools fortsätter sitt arbete för att ytterligare förbättra och förfina sitt standardiseringsarbete och svara upp mot en växande marknad.

Vi på IKV Tools hoppas att du som kund hos oss ska känna dig delaktig och trygg med den beställning du lagt hos oss. Vi ska göra vårt yttersta för att du ska bli helt nöjd!

Välkommen med din beställning!